Mannlige proffboksere

Selv om det finnes mange kvinnelige boksere, er det mange flere menn som blir profesjonelle boksere. Devon Alexander regnes som en av de beste mannlige bokserne. Han bokser i weltervekt. Russiske boksere har lenge vært kjent for styrken sin, og for tiden er Ruslan Provodnikov en av de beste. Brandon Lee Rios er en annen amerikansk bokser som gjør det bra. Andre kjente boksere er Miguel Cotto, Juan Manuel Merquez, Timothy Bradley og Adrien Broner. Argentinske Marcos Maidana er også ranket veldig høyt hos ekspertene.

Tyson Fury er en britisk bokser som ble født i 1988. Han har tillatelse til å representere både Storbritannia og Irland i internasjonale konkurranser, og han bokset for begge landene på amatørnivå. Han har vært både irsk og britisk mester i tungvektsboksing. Han kommer fra en familie med mange boksere. Fury ble profesjonell i 2008, og har imponert stort i sin proffkarriere. Han har 22 seiere på 22 kamper, og derfor er det ikke rart at han også er favoritt foran sin neste kamp i november 2014. Fury er for tiden en av de beste bokserne i tungvektsklassen. At han er bra, ser man blant annet på hans veldig lave odds. Mange vil nok følge spent med når den neste kampen hans arrangeres i november.

Det finnes også mange norske boksere, til tross for at proffboksing er forbudt i Norge. Noen norske boksere velger dermed å bosette seg i utlandet. Forbudet mot proffboksing gjør også at mange norske boksere foretrekker å bokse som amatører. Det er vanskelig nok å drive idretten på amatørnivå i Norge, ettersom det norske regelverket er annerledes enn regelverket i andre land. Noen mener at proffboksing bør tillates i Norge, mens andre mener at forbudet bør opprettholdes. Foreløpig er det motstanderne av proffboksing som har vunnet fram.